Advies over konijnen


Advies over konijnen kun je niet overal zo maar krijgen, tuurlijk op internet kom je van alles tegen, hoe je je konijn zindelijk moet krijgen hoe je je konijn iets aanleert of afleert,  hoe je agressie moet benaderen, hoe je een agressief konijn moet behandelen, hoe je met dominantie bij konijnen moet omgaan, hoe je ze koppelt  en noem zo maar op . 
Maar elk konijn is anders en je komt toch iets tegen wat net anders is als er beschreven is of jou situatie is anders, het hok is anders ingedeeld en ga zo maar door. Ik bied jou 1 op 1 advies aan. Een persoonlijk gesprek met heel duidelijk zakelijk en effectief, een doeltreffend plan om het probleem op te lossen indien mogelijk. En geloof me ik zie het zelf altijd als een persoonlijke uitdaging om het probleem op te lossen.
Je kan een apje sturen dat je een consult wilt naar 0642360400. We maken dan een afspraak wanneer het ons allebei uitkomt om te bellen en er even rustig voor te gaan zitten. 

Denk aan:
- koppelen van 2 konijnen. Dit kan ik gewoon doen onder telefonische begeleiding. We spreken het plan van aanpak aan en we video
  bellen dan verder op het moment van de koppeling. Ik zal zo kort mogelijk en efficiënt werken, zonder daarbij af te doen aan de kwaliteit.
  de minimale tijd die daar mee gemoeid is, is een half uur tot max. 1 uur. ongeacht of het nu 1 of 5 telefoontjes zijn.
  Ik kijk puur naar de bel tijd.  
- dominantie/ aanvallend gedrag afleren.
- onzindelijkheid overal plassen
- plassen op de bank specifiek
- zindelijkheid aanleren.
- bijten.
- medische vragen vanuit mijn ervaring. Sommige mensen willen niet gelijk naar de dierenarts rennen en hun twijfels even overleggen.
  Of zijn al naar de dierenarts geweest en willen toch even sparren over de te bewandelende weg.
- afleren van broek en schoenen bijten bij benadering.

maar nog tal van andere vragen kunnen besproken worden. Heb je twijfels over dat ik jou probleem daadwerkelijk kan oplossen app dan even kort het probleem waar je bij geholpen wilt worden naar me toe en ik zal je appen of dat binnen mijn expertise licht die heel breed is of dat ik je daar heel eerlijk niet bij zou kunnen helpen en zo ja hoe lang ik er voor nodig heb om jou daar in te begeleiden. Gemiddeld zijn de meeste problemen tussen 15 en 30 min opgelost

Je bespaard tijd door voor het gesprek iets over het probleem, de konijnen te vertellen, leeftijd ras, gecastreerd, namen en

via de app foto's van de ruimte, kamer, hok, omgeving te sturen en of je het al geprobeerd had en hoe dat verliep en wat er mis ging. Deze voorbereiding voor het gesprek reken ik niet mee. 

kosten voor een telefonisch of video consult bedragen incl.btw.. 
15.-  15 min
30,-  30 min
dus ongeveer 1,- per minuut incl. btw.

Het gesprek kan ook bestaan b.v. 10 min doorspreken, een week later een update of evaluatie. Dat is per probleem verschillend.
Als we klaar zijn zal ik de gemaakte tijd optellen en via een betaalverzoek aan je appen. 
 
....Lees meer
 
konijnen advies

konijnen advies

Productnummer: 50
€ 1,00

Konijnenwinkel is een webwinkel die gespecialiseerd is in alle spullen die je maar kunt bedenken voor konijnen zoals plasbakken, konijnen medicijnen, konijnenvoer, konijnen drinkflessen, konijnen hooi, stro, kruiden, kruiden hooi, konijnen snoepjes maar ook konijnen speelgoed en ga zo maar door. 950 artikelen voor konijnen die ik in de loop van de 16 jaar voor je heb verzameld voortkomend uit passie en kennis van konijnen.

Omdat ik naast de winkel ook nog moeder ben een hoop konijnen als hobby heb is het voor mij het meest effectief om op dinsdag en donderdag te verzenden zodat deze pakketten op woensdag en vrijdag bij jullie geleverd worden.
Ik hoop dat dit geen probleem is want ik heb je natuurlijk graag als klant! Mocht je haast hebben mag je altijd bellen dan zal ik proberen om het eerder te versturen als dat jou wens is.
Ook voor vragen over artikelen mag je altijd bellen. 0642360400