Retouren


Heeft u een artikel gekocht en geleverd gekregen die u wilt retourneren?

Uiteraard geen enkel probleem. U krijgt altijd het volledige aankoop bedrag minus de werkelijke verzendkosten die wij gemaakt hebben retour mits:
 
  • Onbeschadigd
  • Het totaal bedrag daardoor niet onder de 50 uitkomt dan zal het verzendbedrag van 6,95 alsnog ingehouden worden van het terug te storten bedrag.
  • Reden van opgaaf wordt niet gevraagd.
  • Retour kosten zijn voor eigen rekening. Overleg altijd even wij proberen zo veel mogelijk met de klant mee te denken denk aan zware pakketten die wij goedkoop kunnen op laten halen.
  • Retouren graag van te voren aanmelden zodat wij ook kunnen constateren als iets niet arriveert.

werkelijke verzendkosten kunnen van het kleinste pakket 3,50 oplopen tot 25,- voor grote pakketten zoals hokken en rennen en 45,- voor palet ladingen.  
Eventuele weigeringskosten worden ook doorberekend, dit zijn kosten die op ons worden verhaald als de klant weigert het pakket aan te nemen en het pakket retour komt naar ons. 

Wilt u een artikel ruilen?
 
  • Zijn de retour kosten voor uzelf
  • De verzendkosten weer terug zullen wij zo laag mogelijk houden of zelfs helemaal niet berekenen dat licht aan het totaal bedrag van de bestelling of de winstmarge dit toelaat. Je snapt dat als je een artikel b.v alleen een plasbak besteld de kosten volledig voor jezelf zijn. De winst marges zijn dan 2 of 3 euro op daar kunnen wij geen retourkosten van 4,95 van bekostigen. 
Bedenk goed dat de konijnenwinkel geen bol.com is of groot bedrijf met duizenden pakketten per week. De konijnenwinkel is een eenmans zaak. Binnen deze gegevens proberen wij in alle redelijkheid mee te buigen met de klant maar gratis retourneren is niet te realiseren door de kleine winstmarges. 


Het retour adres is:

De konijnenwinkel
Oudelandseweg 18
4451 RE Heinkenszand

Doe er even een briefje bij met je naam en je orde nr (5056800-.......... ) erbij.