Advies over konijnen


Advies over konijnen kun je niet overal zo maar krijgen, tuurlijk op internet kom je van alles tegen, hoe je je konijn zindelijk moet krijgen hoe je je konijn iets aanleert of afleert, hoe je hem kunstjes kan aanleren, hoe je agressie moet benaderen, hoe je een agressief konijn moet behandelen, hoe je met dominantie bij konijnen moet omgaan en noem zo maar op . ....Lees meer
 

Konijnenwinkel is een webwinkel die gespecialiseerd is in alle spullen die je maar kunt bedenken voor konijnen zoals plasbakken, konijnen medicijnen, konijnenvoer, konijnen drinkflessen, konijnen hooi, stro, kruiden, kruiden hooi, konijnen snoepjes maar ook konijnen speelgoed en ga zo maar door. 950 artikelen voor konijnen die ik in de loop van de 12 jaar voor je heb verzameld voortkomend uit passie en kennis van konijnen.

Omdat ik naast de winkel ook nog moeder ben een hoop konijnen als hobby heb is het voor mij het meest effectief om op dinsdag en donderdag te verzenden zodat deze pakketten op woensdag en vrijdag bij jullie geleverd worden.
Ik hoop dat dit geen probleem is want ik heb je natuurlijk graag als klant! Mocht je haast hebben mag je altijd bellen dan zal ik proberen om het eerder te versturen als dat jou wens is.
Ook voor vragen over artikelen mag je altijd bellen. 0642360400